Чудотворні недільні молитви

Молитва – це бесіда або розмова наша з Богом. Вона необхідна для нас так само, як повітря і їжа. У нас все від Бога і немає нічого свого: життя, здібності, здоров’я, їжа і все дається нам Богом. Тому і в радості, і в печалі, і коли що нам потрібно, ми повинні звертатися до Бога з молитвою.

Вранішня недільна молитва

Боже, Отче світла, Ти зволив своєму світлу засяяти на нас. Пішли цього дня і повсякчас у моє серце правдивого світла – Ісуса Христа! Нехай Він сяє отут, поруч зі мною і розбиває темряву, щоб я міг пізнати Тебе, о Вічний Боже, через Твого улюбленого Сина, і був сповнений любові і палкого очікування Тебе. Поглянь, як я, сліпець, лежу скований путами темряви і моїх гріхів. Навчи мене Своїм Святим Духом через Твоє Слово повернутися до Тебе і коритися Тобі у вірі.

Тоді я справді перебуватиму ближче до Тебе, прославляючи Тебе і дякуючи Тобі, служачи Тобі у Твоєму світлі, і Ти приймеш мене. Господи Ісусе, Сину праведності, зійди у моєму серці яскравою вранішньою зорею. Дай мені блаженства, яке є у Твоєму світлі, щоб всі дні мого життя були днями святого спочинку та миру. Навчи мене прокидатися від сну гріха, і підійматися з діл плоті, залишаючи спільноту темряви, так щоб Ти, Господи Ісусе, міг просвітити мене.

Читайте також: Чудодійна молитва “Сім хрестів” – захист від усіх бід

Пануй над ворогами мого спасіння, яке Ти здобув Своїм воскресінням. О, благословенний Святий Духу, приготуй наші серця, так щоб вони могли бути храмом, в котрому Ти міг би промовляти і навчати нас впродовж усього дня. Освяти всі наші думки, наш розум і наші почуття, щоб ми могли отримати і втримати Твоє Слово, і коритися Тобі без лукавства та лицемірства, перебуваючи до кінця цього тижня, а також впродовж усього свого життя в щоденному каятті. Утримай, Господи, Своє суботство посеред нас, і так працюй у наших серцях, щоб ми могли вдовольнити Тебе у цей час і довіку. Амінь.

Вечірня недільна молитва

Прославляю Тебе, святий Господи і Боже, і дякую Тобі за те, що Ти зволив Твоєму світлу засяяти на мене цього дня і подарував таке щедре благословення моєму тілу та душі. Збережи у моєму серці те, що Святий Дух зростив у мені Твоїм Словом, щоб я міг повсякчас зносити все терпеливо аж до самого життя вічного. Пробач мені все те, у чому я не корився Твоїй божественній волі. Не дозволь супротивнику ані ошукати мене цієї ночі, ані позбавити мене усього того добра, яке Ти зволив мені побачити і збагнути протягом дня.

Будь моїм світлом у темряві, моєю силою у всіх моїх слабкостях, моїм захистом, життям і спасінням. Я лину до Тебе всім серцем. Господи Ісусе, Єдиний Спасе моєї душі, нехай Твоя воля зростає повсякчас і міцніє всередині мене. Дозволь мені, навіть тоді коли я спатиму, бути слухняним Тобі. Нагадуй мені постійно Своє Слово, котре я почув сьогодні, щоб весь мій розум і всі мої думки могли бути спрямовані тільки до Тебе одного, що один лише є і завжди буде моїм спокоєм вдень і вночі, і моїм спасінням у житті і смeрті. Амінь.

Джерело.

Шановні читачі запрошуємо Вас на наш канал у Telegram