fbpx

Молитва «Жіноче щастя в роду» – допоможе уникнути багатьох проблем і позбутись бід

Це найсильніша молитва, яка допоможе уникнути багатьох проблем, якщо помолитися!

“Боже, сьогодні я підношу Тобі свої молитви про щастя і благополуччя всіх жінок мого Роду. Я прошу Тебе, Господи, пробачити жінок мого Роду за відмову від себе і від своєї жіночої природи … за приниження чоловіків … за ненароджених дітей … за богохульство і безвір’я … за магію, чаклунство і прокляття … за всі погані вчинки, зроблені ними усвідомлено чи ні .

Я прошу Тебе зцілити біль жінок мого Роду … біль самотності … біль втрати дітей … Зціли, Господи, жінок мого Роду від болю зради … від болю втрати близьких і від болю втрати себе.

Я прошу Тебе, Господи, зцілити біль тілесних страждань жінок мого Роду … біль злиднів, голоду, бідності … біль вигнання і біль зрад. Будь ласка, Боже, зціли їх серця від болю нерозділеного кохання … від болю несправедливості і болю невіри. Я прошу Тебе, Боже, очистити їх серця від страхів, від хвилювань і тривог, від переживань за нас — їх нащадків.

Очисти їх своєю благодаттю від образ, від розчарувань, від гніву і ненависті, від злості і заздрості. Я прошу Тебе, Господи, прибери з їх розуму перешкоди на шляху до жіночої щастя, здоров’ю, достатку, благополуччя.

Допоможи їм впустити в своє життя щасливі відносини, радісне материнство, жіночу самореалізацію і милостиве душевний стан. Я прошу Тебе, Боже, звільнити жінок мого Роду від важких спогадів, від негативних сценаріїв і програм, від прокльонів і самопроклятій, від усякого лихого слова і очі, спрямованого в мій Рід …

Я прошу Тебе наповнити серця жінок мого Роду щирою любов’ю, благодаттю, ніжністю, істинної теплотою, прощенням і милосердям …

Нехай волею Твоєю вони знайдуть віру в Тебе і на допомогу Твою на їх життєвому шляху … Хай буде з ними віра в свою жіночу силу, закладену понад Тобою, Боже, в свою жіночу красу, мудрість і божественність.

Читайте також: Сильна молитва за дітей – просіть Бога вберегти їх від нeщacтя та нeбeзпек

Нехай Душі жінок мого Роду знайдуть досвід сімейного щастя і відчуття взаємної любові зі своїм чоловіком. Нехай прийде до них досвід вірності і чесності у відносинах, досвід щасливого материнства, досвід життя в процвітанні і достатку, досвід красивою і благополучній жіночого життя з любов’ю в серці і радістю в очах.

Нехай від початкових праматір’ю мого Роду до всіх наступних поколінь тече жіноча мудрість, привабливість, краса і сила, збільшуючись з кожним наступним поколінням і знаходячи все більшу глибину. Нехай будуть всі жінки мого Роду наповненими, сильними, жіночними, мудрими, люблячими і коханими, захищеними і веденими Тобою, Боже.

Хай буде так в усіх часах, в усіх світах і в нашому єдиному родовому просторі.
Хай буде з моїм Родом любов Твоя, сила Твоя, захист Твоя і воля Твоя!
Схиляюся перед Тобою, Господи … Хай буде так!”

You cannot copy content of this page