fbpx

Молитви, які захищають від зла, ворогів та біди

Наш світ неймовірно жорстокий. Людей переповнюють почуття заздрості й ненависті. Багато бажають один одному зла і просто випромінюють негатив. Тому багато хто шукає способи, як захистити себе і своїх близьких. У цьому вам зможуть допомогти дуже дієві молитви, що захищають від ворогів і напастей.

Молитва щоб захистити сім’ю

Найважливіше, що є в житті кожної людини – це його сім’я. Звичайно, ми хочемо, щоб у всіх її членів все було добре. Але так не буває, щоб не було ні ворогів, ні просто людей, які випромінюють негатив, адже ми ведемо активний спосіб життя. Люди оточують один одного на роботі, на вулицях, в магазинах.

Буває так, що на роботі можуть заздрити колеги чи сусіди скоса дивляться на вашу сім’ю, майно. Тоді вам дуже до речі буде молитва, яка захищає від злих людей.

Від негативних людей, злих поглядів можна читати молитву до Ісуса Христа і Матрони Московської, Богородиці. Звернутися за заступництвом до Ісуса можна так:

«Господи Ісусе Христе, сине Божий. Захисти раба свого (називаєте власне ім’я) від ворожого помислу. Захисти мене від злих людей і чорної заздрості. Прожени з душі прокляття, псування і погані очі. Очисти мій життєвий шлях від прокази, зарази, хвороби і болю, від томління, гоніння і животіння. Відпусти мені всі гріхи і злочини, пошли мені святе прощення. Нехай буде так. Амінь!»

Якщо заздрять вам, то це одне. Але, коли ви помічаєте, що ваше дитя змінилося. Якщо поведінка вашого чада змінилася, ваш син або дочка стали грубішими, впала успішність в школі або часто дитина стала хворіти, то це може бути через заздрість навіть друзів. В цьому випадку вам просто необхідно захистити сина молитвою. А доньці можна зробити навіть оберіг від пристріту і поганих людей.

Молебень буде ефективною тільки тоді, коли ви будете вірити в краще і, що ваша дитина буде щасливою і фартовою.

Молитви, які захищають від зла

Іноді не тільки люди можуть приносити нещастя у ваше життя, але і просто може наступити чорна смуга, яку потрібно пережити. Але не можна просто терпіти, необхідно щось робити.

Читайте також: Молитва до святої Марти про здійснення бажання

Захистити себе від ворогів, від тих персон, які приносять тільки прикрості, печалі і тривоги, вам допоможе молитва, яка захищає від злих людей. Вона буде ще більш дієвою, якщо читати молитву щодня. Крім того, ви повинні не просто проговорювати її на автоматі, а вдумуватися в кожне слово, вкладати в неї частинку своєї душі.

Зверніться за допомогою до Матінки Матрони:

«О, блаженна Стариця Матроно. Очисти мою душу і тлінне тіло від хвороб і недуг. Коли ворог псування наслав і злісним поглядом зазначив, поверни йому те, що гніздиться в мені. Пошли мені захист від злобного люду і попроси у Господа Бога святого відпущення. Помолися за мене в Божих окрасу палати і захисти від лихого ока і скорботи від ворожого наміру. Нехай буде так. Амінь!»

Якщо вам здається, що в житті вас просто переслідують погані новини, сумні події, тоді вірним, а головне дієвим помічником стане молитва, яка захищає від бід до Святої Богородиці.

«Матінка Богородиця рано вставала,

Молитву про свого сина Христі читала:

«Будь ти, мій коханий синок,

Під поглядом Всевишнього Творця, Твого Бога Отця,

Усюди врятований, захищений,

Від будь-якого лиха до відомого часу оборони».

Ангели молитву почули,

Господу Богу всі слова її передали.

Так би і мені, Божій рабі (ім’я),

Цю милість пізнати,
Щоб біди в своєму будинку уникнути.

Господи, благослови, Свята Трійця, допоможи!

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа.
Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь»

Ось побачите, коли ви почнете читати цей молебень, у вашій долі настане новий, світлий етап. Ви будете отримувати хороші новини, в побуті, на роботі, в усіх починаннях у вас буде все відмінно. Але тільки пам’ятайте, щоб благання стали вашим рятівником в складних життєвих ситуаціях, дотримуйтеся кількох правил:

Намагайтеся молитися щодня, просячи про те, що вас турбує, хвилює;

Просіть не тільки за себе, але більше за рідних і близьких своїх;

Читайте молебні, але, в складних ситуаціях, коли ви немає можливості прочитати молитву, то просто попросіть своїми словами і допомоги і підтримки;

Звертайтеся до Господа, святих угодників від чистого серця. Намагайтеся, щоб кожне слово виходило з глибини душі;

Не тільки просіть, але і дякуйте за допомогу Вищі Сили.

Найстрашніше, що може бути в житті людськім – це заздрість. Так, що намагайтеся уникати її. Моліться не тільки за те, щоб вам не заздрили, але і, щоб це відчуття не зародилося в вашій душі.

Якщо ви не будете ставитися зі зневагою, заздрістю до інших людей, не будете бажати зла, то Господь не залишить вас і Божа допомога і підтримка завжди буде з вами.

Джерело.

You cannot copy content of this page