fbpx

Якщо ми сподіваємося на чудо в нашому житті, то дякуймо Богу: “Дякую Тобі, Боже, що у мене є і тричі за те, що у мене немає!”

Дякуймо Богу за ВСЕ!Джерело:

Ця віра в допомогу Всевишнього і допомагає НАМ, християнам, знаходити ті вірні слова подяки дбайливому і люблячому Отцю Небесному за ВСЕ, і за скорботи земні, і за радості.

Життя на Землі досить складне і непросте, але тільки в тому випадку, коли людина прагне жити без Бога.

Існує незвичний спосіб здобути Бога та отримати невидиму нитку, котра зв’язує кожну людину із Його Всемогутністю.

Читайте також:Олеся ні одній зі своїх подруг не розповіла про той вечір, бо щастя любить тишину

Цей спосіб є досить простим для кожного із нас. Нам потрібно тільки навчитися дякувати… Бути вдячними за все те, що нас оточує… Буди вдячними за те, що відбувається з нами та з нашим життям… Бути вдячними Небесному Творцю за дар життя.

Якщо ми бажаємо чуда в нашому житті, то дякуймо Богу: «Дякую Тобі, Боже, що у мене є і тричі за те, що у мене немає!». Саме подяка дозволить нам вирватися із сірих буденних кайданів.

Найперше ми повинні бути вдячними Богу за дар нашого життя. Задумаймося: в скільки б ми оцінили наше життя: 1000 – 10 000 – 1 000 000, а можливо і 1 000 000 000 000…. Найцікавішим є те, що наше життя дісталося нам від Бога взагалі безкоштовно.

Як же тоді наше тіло? Скільки вартують наші ноги, руки, голова? В скільки б ми оцінили здатність бачити, чути, дихати, розмовляти, ходити? Невже ми немає за що дякувати Богу?

Після подяки за своє життя ми маємо бути вдячними Богу за речі, на перший погляд, такі буденні. Коли ми будемо щиро, цілим своїм серцем дякувати Богу, то помітимо, як все навколо нас перевтілюється. Змінюються звуки, які колись нас дратували, змінюється весь світ, наповнюючись радістю та любов’ю. Тоді ми розуміємо, що нам більше нічого і не потрібно – ми і так вже досить багаті.

Найголовніше, за що ми маємо бути вдячними Богу в нашому життя – це за наші проблеми, труднощі та перешкоди. Тоді вони самі зникнуть, вирішаться, розв’яжуться. Пригадаймо історію монаха, котрого ув’язнили, мучили, годувати тільки черствим хлібом та поїли гнилою водою із калюжі. Проте він, на подив усім, з кожним днем ставав все сильнішим, а вигляд його переобразився.

Пізніше він розказав, що кожного разу, як їв те, що йому подавали, він дякував Богу за свої терпіння та страждання. Після вдячної молитви вода ставала джерельно чистою, а хліб перетворювався на запашну булку. Які надзвичайні чуда творить Бога для тих, хто вдячні Йому за все, що їм дається.

Будьмо вдячними Богу за кожний день свого життя, за кожну хвилинку, кожну секунду. Будьмо вдячними Богу за наші сім’ї, родини, близьких та дорогих нам людей. Будьмо вдячними Йому за все.

«За все дякуйте: така бо воля Божа щодо вас у Христі Ісусі» (І Сол. 5:18).

You cannot copy content of this page