fbpx

Одна з найбільш сильних молитов – беззвучна. Ось в чому її сила

Часто наші найсильніші молитви – беззвучні звернення, коли ми єднаємося із Господом, стають одними з найближчих зустрічей. Напевно, тому що ми повністю виливаємо свою душу перед усією Його величчю.

Ми повністю відкриті. Ми не хочемо і не претендуємо на те, щоб вразити Його нашим красномовством або списком завчених місць зі Святого Письма. Ми просто існуємо. Повністю здалися Тому, Хто вже все знає. Джерело

Коли не залишилося слів, коли ми забуваємо, як просити, як клопотати, і слова здаються занадто важкими для наших уст, ми просто приходимо до Нього. Ми віддаємося Його милості і благодаті, і Він приймає нас. Із силою і м’якістю рук, які властиві тільки Господу, Він обіймає нас і дає нам спокій.

Його сила незаслужено наповнює нас, поки ми не зможемо знову використовувати свій мeч впевнено і з силою. Хоча ми можемо не почути від Нього ні слова, ми відчуваємо Його, як Він заповнює світлом Своєї слави нас.

Це місце повної капітуляції. Але це водночас і місце отримання сили. Хоча в такі моменти можемо почуватися цілковито засмученими і розбитими. Та саме в цьому місці бoлю ми відкриваємо для себе, наскільки реальний Ісус. Бiль стає рукою хiрyрга, розкриває нас для прийняття нового, здорового, неймовірно чудесного.

Читайте також: Молитва за зцілення, яка має силу позбавити від усіх хвороб

Ісус, наш цілитель, знає, як змінити те, що приносить шкоду, на щось прекрасне. І жоден ворoг не може вкрасти те, що ми отримуємо в такі моменти.

Сьогодні Господь нагадує кожному, що Він все бачить. Він все знає. Він із вами. Вам може здаватися, що вас повністю поглинає темрява, але на будь-яку брехню є істина — Він сам. Тому віддайте своє життя в Його обійми, увійдіть у спокій і приймайте від Нього любов і силу.

You cannot copy content of this page