fbpx

Вода, освячена на Йордана, має чудотворну силу, допомагає позбутися неприємностей, хвоpоб та невдач

19 січня, у свято Хрещення, воду освячують молитвою і хрестом. Кожен може сходити до відкритого джерела або до церкви, щоб набрати водохресної води і використовувати її для своїх потреб. Джерело

Не забувайте про те, що ваші помисли повинні бути чистими, а душа – смиренною. Воду беріть з молитвою подяки. Не забудьте покаятися в своїх гріхах хоча б перед домашнім іконостасом, якщо у вас немає можливості відвідати службу в церкві.

Водохресна вода від неприємностей

Після того, як вода набрана, потрібно принести її додому і дати випити всім домочадцям по три ковтки. Потім взяти гілочку верби після Пасхи, змочити її водою і обійти всі приміщення, окроплюючи їх і читаючи молитву на захист будинку.

Якщо вербової гілочки немає, можна взяти пензлик. Після того, як всі приміщення окроплені, потрібно ще раз пройтися по дому з церковної свічкою. Загляньте в кожен куточок, щоб позбутися від будь-якої напасті і негативної енергетики в своїх оселях.

Читайте також: Як потрібно набирати воду на Водохреща та коли пити, щоб позбутись хвороб та залучити добробут

Водохресна вода від невдач

За допомогою водохресної води можна створити амулет, який буде служити захистом від невдач. Для цього частину набраної води потрібно перелити в широку миску і підготувати майбутній амулет.

Ним може стати будь-яка дрібниця, яка приносить вам удачу. Запаліть церковну свічку, помістіть майбутній амулет у воду і прочитайте молитву Вищим Силам.

Читайте також: У Водохресну ніч можна загадати будь-яке бажання і воно неодмінно здійсниться. Ось як це зробити правильно

Попросіть захистити вас від бід і невдач, послати вам сили духу, щоб відвертатися від спокус і боротися зі своїми вадами. Амулет вийміть і загорніть в чисту серветку. На ніч покладіть його під подушку. Носіть його з собою весь час, але нікому не показуйте.

Читайте також: Освячена вода допоможе позбутись невдач і бідності: ось що потрібно зробити 19 січня, в день Водохрестя

Водохресну воду можна і потрібно використовувати для щоденного споживання. Її можна розбавляти звичайною водою, якщо ви запасли небагато. Використовуйте святу воду і для того, щоб полегшити стан хворої людини. Щоденні вмивання водохресною водою благотворно впливають не тільки на стан здоров’я, але і на настрій.

You cannot copy content of this page