fbpx

Молитва до святого Макарія Великого, яку потрібно прочитати хоч раз протягом дня під час Великого Посту. Коли людина молиться з усіх сил, Господь її вислуховує

Святий Боже, Ісусе Христе! Матінко Божа-Маріє!  Захистіть нас від ворогів і заздрісників. Наповніть усіх, за кого молюся, Силою Небесною, Святим Духом, щоб несли у світ добро і процвітання, в здоров’ї перебуваючи.

Пам’ятайте, що все у Божих руках! Коли людина молиться з усіх сил, Господь її вислуховує. Чи маємо таку відвагу в молитві?

Господи, я віддаю Тобі хвалу за те, що Ти — скеля вірності в моєму житті. Я віддаю Тобі хвалу за те, що Ти — Спаситель мій. Коли я відчуваю ворога, Ти стаєш моїм пристанищем. Я віддаю Тобі хвалу за те, що Ти — щит для мого розуму, коли негативні думки впливають на мою радість. Дякую Тобі за все.

Молитва святого Макарія Великого, яка робить чудо.

До тебе, Владико Чоловіколюбче, вставши зі сну, вдаюся, і до праці твоєї стаю з твоєї милості, і молюся тобі: помагай мені повсякчасно у кожному ділі і захисти мене від усякого зла. Дякую за все, що робитимеш у моєму житті.

Захисти від усього поганого що є у світі  і спаси мене, і введи в царство твоє вічне.

Бо ти єси мій Сотворитель і всяких благ промисленник і податель, на тебе бо все уповання моє, і тобі славу возсилаю нині і повсякчас, і на віки вічні.

Господи, не позбав мене небесних твоїх благ.

Амінь.

Ми ходимо в храм, ставимо свічки, молимося, але не відкриваємо двері, а Господь стоїть і чекає від нас що ми хоча б візьмемося за ручку дверей і задумаємося, але на жаль, з’являються нові причини щоб прибрати руку, і знову порожня тиша і нерішучість. Господи прости нас.

Передрук заборонено. Фото, Любов Т, 2023 р.

You cannot copy content of this page