fbpx

Молитва, яку належить прочитати кожному на Святий Вечір. Боже, Отче наш, благослови наше життя. Я приймаю все з вдячністю і віддаю Тобі, Отче повне право на своє життя

Спершу запалює господар свічку, клякають на коліна та читають молитву:

Боже наш Отче, в цю урочисту годину ми прославляємо Тебе і дякуємо Тобі за ніч, в якій Ти послав нам Свого Сина, Ісуса Христа, нашого Господа і Спасителя. Ми просимо Тебе дати всім людям і націям дар любові, злагоди та життя в мирі, благослови наше життя.

Вранці та увечері необхідно знайти хоча б 15 хвилин для молитви.

Перехрестіться та зміцніть у собі віру, що Бог любить вас і є найближчим із ваших близьких.

Залишайтеся в тиші, доки ваші емоції не заспокояться і ви не розкажете Ісусові всі свої турботи та проблеми. Видаліть зі свого серця всю гіркоту, жаль і почуття несправедливості.

Кожного вечора перед сном перевіряй свою совість (бо невідомо, чи доживеш до ранку). Усе, що тобі дошкуляє, що обтяжує твою совість, треба виправити.

Всевишній Всемогутній, Господи добрий, Твоя слава, слава і честь, і всяке благословення.

Тільки  до Тебе, о Всевишній, ми просимо захисту, і жодна людина не гідна вимовити Твоє ім’я намарно.

Слава Тобі, Господи мій, з усіма святими та ангелами, через яке Ти твориш день і через нього нас просвічуєш.

Отче Небесний, ти дав нам світло, дай нам благодать і силу зносити наші щоденні справи, щоб ми могли глибше брати участь у молитві.

Господи Ісусе, я приходжу до Тебе, щоб знайти в Тобі оновлення – знову знайти своє місце в Тобі, щоб пообіцяти Тобі свій послух і отримати від Тебе всю ласку і милосердя, яких я так потребую сьогодні.

Я визнаю Тебе своїм Господом і Правителем, і я повністю й повністю віддаю Тобі кожен аспект свого життя.

Я віддаю тобі всі свої переживання.

Я віддаю тобі своє серце, душу, розум і силу; і я також віддаю тобі свій дух.

Давайте також приєднаємося до тих, хто прославляє Бога, співаючи одну з наших улюблених колядок.

You cannot copy content of this page