fbpx

Батьківська молитва за дітей. Змінити життя дитини здатне материнське благословення

Кожній жінці на замітку! “Материнська молитва із дна моря дістане” – це прислів’я, звичайно, знають всі. Але чи багато хто вірять, що прислів’я ця сказана не тільки для красного слівця, а зовсім істинна і за багато століть підтверджена незліченні прикладами.

Батькам в молитвах, щоб у дітей все вийшло теж потрібно конкретизувати, що ж саме ви бажаєте своїй дитині. За матеріалами Nastroy

Так є молитви про добробут, про сімейне благополуччя, про дарування здоров’я, молитви захищають від ворогів. Чим більше конкретних молитов ви прочитаєте – тим краще.  Слова самостійної молитви, щоб все вийшло  повинні бути щирими, йти від серця.

Не можна хотіти чогось, якщо при цьому буде страждати інша людина. Наприклад, ви закохані,  а ви просите Бога про те, щоб людина кинула родину і була з вами.

Читайте також: Молитви Ангелам на кожен день тижня, у всіх складних ситуаціях

Така молитва є неприйнятною. Просіть про те, щоб зустріти нове почуття і створити сім’ю не руйнуючи при цьому іншу. Іноді, нам здається, що наші молитви не доходять до Творця. Це не так. Можливо просто час їх виконання ще не настав. Покладіться на волю Божу – на все свій час.

Текст молитви щоб  у дітей все вийшло – ангела-хранителя для щастя і удачі

Благодійник, святий ангеле, хранитель мій навіки вічні, поки живий я буду. До тебе говорить підопічний твій, почуй мене.

Перед Богом чистий я, перед людьми ні в чому не завинив. Вірою жив я, вірою буду жити далі, а тому Господь обдарував мене своєю милістю і волею, обережи від усякої напасті.

Так нехай же збудеться воля Господня і ти, святий, виконаєш її. Прошу тебе про щасливе життя для себе і свого дому, і буде то для мене вищою нагородою від Господа. Почуй мене, ангеле небесний, і допоможи мені, виконай волю Божу.

Амінь.

You cannot copy content of this page