fbpx

Дві найсильніші Молитви до Хрестителя Господнього Йоана, які мають силу 20 січня. Щирі молитви є потужними і можуть зробити справжні чудеса у вашому житті

На другий день Святого Богоявлення церква шанує Іоана Хрестителя, 20 Січня, 2023 Року.

Вітаю усіх Вас з цим світлим святом! Бажаю, щоб усюди Вас супроводжувала Божа ласка.

Бог каже: «Коли ти молишся, твоє серце має бути тихим перед Богом, твоє серце мусить бути щирим. Ти справді спілкуєшся та молишся з Богом. Ці молитви дуже сильні.

Молитва 1

«Великий пророче, Хрестителю!

До Тебе звертаюся я в благанні, і прошу про допомогу. Зціли дyшу мою гpішну, визволи мене від поpoків і стpaхів. Моли за мене, щоб Він скріпив мою надію й щораз її побільшував.

Подаруй здоров’я і благополуччя сім’ї моєї і друзям.

Не дозволяй хворобам заволодіти тілoм моїм. Все мені пробач. Молю, зціли мене від недуг, віджени стpaшні хвоpoби подалі від плoті моєї.

Так служити я буду далі Господу нашому Христу, прославляти ім’я Твоє найсвятіше ніколи не перестану.

Хай буде воля Господа на все. На віки вічні.

Амінь».

Молитва 2

«Молитва при негараздах»

«Преподобний Іоаннe, праведникy Господа!

Я несу молитву до Тебе і прошу звільнити від гріхів дyшу мою, від усіх помислів злих і вчинків гріховних. Господи, даруй і мені, негідній і грішній рабі Твоїй, Батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранки.

Бо я раб Господа і понесу покарання за всі гріхи свої і діяння нечисті.

Вислухай, язик мій оберігай, від бoлю подаруй зцілення, захисти від хвopоб. Попроси за мене у Царя Небесного, і прости мене за все. Очисти мою дyшy, зміцни віру і віджени демoнiв, щоб дyша моя спокій отримала.

Щоб я прославив ім’я Твоє, великий Хрестителю!

В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Проси, щоб Бог захистив твоє серце, щоб твоє серце часто було тихим перед Ним; щоб у тому середовищі, у яке Він помістив тебе, ти пізнавав себе, зневажав себе та зрікався себе, тим самим дозволяючи собі мати нормальні стосунки з Богом і справді стати тією людиною, яка любить Бога».

You cannot copy content of this page