fbpx

Молитва на удачу і везіння у будь-яких справах

Часом для щастя людям не вистачає банальної удачі. В такому випадку допоможе молитва на успіх і везіння у всьому.

За старих часів перед початком чогось важливого віруючі хрестилися просили Господа допомогти в справах. Ця традиція надійно зміцнилася в кожній родині, і зараз її можна назвати освяченим звичаєм. Якщо ваша молитва йде від чистого серця, то будь-яке починання буде супроводжувати, а удача не залишить вас на шляху до мети, провівши через всі негаразди до сприятливого підсумку.

Православні молитви про допомогу Бога і Його святих угодників здатні залучити удачу в будь-якій області. Божественний вплив відбивається на всіх фронтах життя, за рахунок чого віруючі досягають великих перемог, витрачаючи при цьому набагато менше зусиль.

Молитва на удачу Матрони Московської
Матронушку люблять і високо шанують серед всіх святих. І це не дивно. Блаженна була з числа простих людей і до кінця своїх днів нікому не відмовляла в допомозі. Після того, як Матрона Московська завершила свій земний шлях, її підтримка посилилася в кілька разів, адже тепер вона на Небесах, біля Господа. Молитовні прохання до стариці допоможуть вам подолати будь-які неприємності, залучити удачу, щастя і процвітання.

Попросити Матронушку про везіння дуже просто. Спочатку потрібно вимовити коротку молитву про клопотання священної праведниці, яка звучить так:

«Блаженна Матроно Московська, молимо Тебе, передай молитви наші Господу Богу і попроси його за нас!».

Після цього слід поділитися зі святою старицею всім, що грuзе вашу дyшу. Не соромтеся і розкажіть, для чого конкретно вам потрібна удача. Священнослужителі дозволяють висловлювати кілька прохань за один раз, головне – перерахувати їх по порядку.

Молитва Миколі Чудотворцю про везіння у всьому

Микола Чудотворець – святий Божий угодник, що допомагає кожному позбутися проблем і життєвих неприємностей. Звертаючись до святого, пам’ятайте, що молитва дозволить надовго заручитися удачею в найкоротші терміни. Текст молитви звучить так:

«О, Святий Миколай, закликаємо Тебе доторкнутися до наших доль, направити нас по шляху щастя, в русло благополуччя, успіху і процвітання. Поки Ти, святий угоднику Божий, чуєш благання наші, вони не залишаться без відповіді. Не відвертайся від нас в недобрий час. Почуй прохання наші, покажи нам, негідним, новий зміст в житті, щоб могли ми знайти успіх так, як цього для нас хотів би Сам Господь. Усунь всі перешкоди, проведи нас через труднощі в життя нове, де більше не будемо нещасливі ми. Ім’я Твоє будемо славити на віки віків, як ім’я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь».

Читайте також: Молитва, яка здатна зняти будь-який біль за хвилину

Будь-яка молитва підвищує вашу енергетику і захищає від негативного впливу ззовні, але лише слова, що йдуть від самого серця, здатні кардинально змінити ваше життя. Звичайно, ви можете читати необмежену кількість молитов, але сила їх зростає тільки в разі сильної віри і щоденного прочитання.

Джерело.

You cannot copy content of this page