fbpx

Молитва особливої сили про захист і щастя в родині, яку потрібно прочитати в день Воздвиження

Свято Воздвиження – час духовного преображення. 27 вересня священнослужителі закликають відвідати храм або, якщо немає такої можливості, прочитати молитву вдома.

Як читати молитву на Воздвиження Хреста Господнього

В урочистий день Воздвиження в церквах відбуваються служби, що славлять подвиг Спасителя, співаються тропарі, підносяться молитви, в яких описується набуття Животворящого Хреста, а потім прославляється Христос, який подарував нам спасіння. Джерело

При читанні молитов 27 вересня важливі не слова, а почуття, які відчуває віруючий. На самому початку звучить подячна молитва за те, що Месія спустився на землю, зазнав заради грішників болісні випробування, воскрес і був піднесений в Небеса, щоб оберігати вірних Йому.

У молитві головну роль грає радість. У це велике свято все живе на землі славить Спасителя. В радості ми можемо попросити Христа про допомогу в мирських справах, про наставляння на праведний шлях і про благополучне життя. Священики радять читати молитви біля ікони «Воздвиження Хреста Господнього».

Читайте також: 27 вересня — День Леснінської ікони Божої Матері. Образ має сильний захист від недуг і відводить вaжкі хвopоби

«Боже Ісус Христoc, Милостивий наш, на Хресті рoзп’ятuй заради нашого спасіння, почуй молитви наші. Відгукнися на прохання і визволи від гріхів і слабкостей, що віру підривають. Благаю про прощення за поведінку свою у всьому, що розгнівало і засмутило Тебе, Господь мій. Якщо я в полоні гніву і пороків грішив, всі свої гріхи приймаю.

Жити за заповітами Божими погоджуюся. Зло – заперечую. Не дістатися до мене силам диявольським, не використовувати слабкості мої на зло. Захищаю себе хресним знаменням, прошу допомоги у Спасителя. Нехай Господь благословить мене на стан праведності і щастя. Амінь».

You cannot copy content of this page