fbpx

Молитва у Лазареву суботу, яка здатна творити чудеса: в цей день просять Господа допомогти в складних життєвих ситуаціях, зберегти здоров’я і вберегти на життєвій дорозі

У молитва в Лазареву суботу. а у 2020 рокі вона припадає на 11 квітня, віруючі просять Господа допомогти в складних життєвих ситуаціях, зберегти здоров’я і вберегти на життєвій дорозі. Молитва в цей день здатна дійсно творити чудеса, як колись давно Ісус зробив неймовірне – воскресив праведника Лазаря.

Ісусе, ти страждaв невинно. Я молюся за тих, хто страждaє через байдужість безсердечних і зарозумілих. Зціли їх, Ісусе! Ісусе, Сину Давида, змилуйся над нами!

Маріє, ми з Тобою біля підніжжя Хреста. Ти знаєш наші скорботи, проблеми і болi та як страждaють наші душі. О, Мати Утіхи, як я дякую Тобі, що не є один (одна)! Я дякую Тобі, що Ти зі мною у болях і на хресті.

Я простягаю до Тебе свою руку, я посвячую своє життя Тобі, так щоб я міг(могла) стояти біля Хреста Твого Сина. Мамо, ось Твої слова: «Дорогі Діти! Я хочу день за днем одягати вас у святість, доброту, послух і любов Бога, щоб ви з кожнем днем ставали красивішими і достойнішими свого Господа. Дорогі Діти, слухайте мої послання і живіть згідно з ними. Я хочу вести вас» (Междугор’є, 24 жовтня 1985р.).

О, Маріє, Мати з ніжним серцем, огорни нас, приготуй нас, омий нас, щоб ми були готові служити нашому Господу Ісусу і служити один одному.

(Помоліться: «Отче наш», «Богородице Діво», «Слава Отцю»)

Хай благословення миру, любові, милосердя і духовного та фізичного здоров’я зійдуть зараз з Хреста на мене і на цілий світ!

В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь”

You cannot copy content of this page