fbpx

Молитви до Богородиці за сім’ю, благополуччя і здоров’я близьких

21 вересня – Різдво Пресвятої Богородиці. Свято присвячене Діві Марії, якій з самого дитинства судилося стати втіленням чистоти. Матір Божа – уособлення стійкості і терпіння, а також щирої любові. 21 вересня даруйте один одному подарунки і будьте ближче до тих, хто вам дорогий. «Отче наш» , «Символ віри» і «Живі допомоги» – основні молитви, які потрібно читати в цей день, але крім них є й інші.

Молитва Богородиці про заміжжя
Якщо ви хочете помолитися про щасливий шлюб, то 21 вересня можна прочитати сильну молитву Богородиці:

«Блаженна Діво Маріє, даруй мені щастя. Допоможи мені покірно слідувати за тим, що мені уготовано Господом. Моли Його, милостивого, про прощення моїх гріхів і про благословення в шлюбі і в любові. Дай мені сили виправити мої проблеми і знайти людину, з якою захочу пов’язати себе священними узами шлюбу на віки вічні. Амінь».

Можна просити допомоги для себе, а можна помолитися про заміжжя дочки. Цю молитву можна читати і в будь-які інші дні. Якщо ви хочете мати сім’ю, ця молитва допоможе вам.

Молитва про благополуччя
Удача і сила духу потрібні кожній людині. Саме жінки є берегинями домашнього вогнища, тому що їхнє завдання – нести в будинок світло і добро. Молитва про благополуччя допоможе нести цю ношу, не втомлюючись.

«Матінко Заступнице, навчи мене бачити у всьому тільки хороше, наділи мене мудрістю жіночоюго та розумом гострим, щоб змогла я попередити будь-яке лихо і вирішити будь-яку проблему. Збережи і помилуй мене, мого чоловіка і дітей моїх від злих людей і від будь-якого лиха. Дай нам здоров’я і хліба на кожен день, щоб могли ми славити Тебе щогодини. Прости нам наші гріхи і осени світлом будинок наш. Дякуємо Тобі за Твою допомогу, Пресвята Діво. Моли Бога за нас. Амінь».

Це хороша ранкова молитва на кожен день, а також її можна вимовляти перед їжею.

Читайте також: Різдво Пресвятої Богородиці: що потрібно зробити в цей особливий день та яку молитву прочитати

Молитва Божої Матері за здравіє
Про здоров’я Заступницю теж можна і потрібно просити щодня, не тільки 21 вересня. Ось сильна і проста молитва:

«Молю Тебе, Матінко Заступнице, прожени всяке вихваляння з дому нашого. Не дай хворіти нам і дітям нашим, продовж наші дні, щоб змогли ми насолодитися життям і пізнати радість світу цього. Не дай вірі нашій ослабнути, бо немає гірше біди, ніж безвір’я і безбожництво. Вилікуй наші тілесні і духовні paни, щоб могли ми нести в світ ім’я Твоє. Амінь».

Джерело.

You cannot copy content of this page