fbpx

Молитви до Петра і Павла про здоров’я і удачу в роботі

Сьогодні традиційно день апостолів Петра і Павла відзначається. У цей період в православних храмах відбудуться богослужіння, під час яких кожен віруючий зможе звернутися до святих і попросити їх про допомогу. Щоб ваші прохання обов’язково були почуті, скористайтеся сильними молитвами, завдяки яким ви зможете знайти удачу і домогтися успіхів у роботі вже незабаром.

Молитва Петру і Павлу про здоров’я
Незважаючи на можливості сучасної медицини, деякі зaxвоpювання як і раніше не піддаються лікуванню. В цьому випадку не потрібно втрачати надію і опускати руки: ви завжди можете попросити про здоров’я святих Петра і Павла. Молитва, вимовлена ​​щиро, обов’язково допоможе вам отримати якнайшвидше зцілення.

«О, святі апостоли Петро і Павло. Я, раб (а) Божий (a) (ім’я), звертаюся до вас з проханнями про зцілення і захист від недуг. Почуйте ж прохання мої молитовні та не залиште їх без відповіді. Як Господь Бог милосердний до тих, хто звертається до нього з молитвами, так і ви, учні Спасителя нашого Ісуса Христа, будьте милосердні до мене. Амінь».

Бажано вимовляти молитву, дивлячись на ікону апостолів Петра і Павла. Якщо вже скоро недуга покине вас, не забудьте подякувати святих.

Читайте також: Молитва до святих апостолів Петра і Павла, яку слід прочитати саме 12 липня

Сильна молитва апостолам Петру та Павлу про роботу
Дуже часто віруючі звертаються до святих з молитвою про роботу. Вона допоможе вам досягти успіхів у своїй справі, налагодити відносини з колегами, отримати повагу начальства і підвищення заробітної плати. Вимовляти молитву найкраще після ранкового богослужіння.

«Апостоли Петро і Павло, не покидайте нас, грішних, в біді і мyкaх. Пошліть нам допомогу і підтримку свою. Я, раб (а) Божий (a) (ім’я), звертаюся до вас, захисників перед Господом Богом, і прошу вас передати Всевишньому прохання моє, щоб супроводжувала мене удача на роботі. Прошу, захистіть мене від підступів і зла заздрісників. Слава вам, о святі Петро і Павло. Амінь».

Джерело.

You cannot copy content of this page