fbpx

На Великдень небо відкрите і чути кожне слово віруючого: Якщо бажаєте щастя, удачі, достатку та благополуччя в родині – читайте ці сильні молитви саме сьогодні

Великдень – велике свято. Це важливий день, коли можна загадати будь-яке бажання, поліпшити своє життя, захистити молитвою-оберегом близьких від негараздів. Кажуть, що молитвами на Великдень можна закликати щастя, удачу і навіть поліпшити фінансове становище.

Експерти пропонують тексти найкращих великодніх молитов. Нехай благословення Господа принесе вам здійснення бажань, захистить від проблем, збереже удачу і подарує благополуччя. Джерело.

Пасхальна молитва про щастя

«Христос воскрес із мepтвих» – основна молитва на Великдень з дуже глибоким змістом. Як воскрес, Спаситель довів людям, що життя вічне, душа залишається жити навіть після смepті, а смepть – це лише перехід в інший світ. Син Божий допоміг кожному усвідомити, що смepть – це не кінець, а початок іншого життя на Небесах. Саме тому в це свято кожнe молитовне прохання потрібно починати з молитви «Христос воскрес із мepтвих», особливо якщо ви просите Господа про щастя і благополуччя сім’ї.

Текст молитви «Христос воскрес із мepтвих»:


Текст молитви на щастя і благополуччя:

«Господи Милостивий, вислухай раба Твого (ім’я), благослови світлим святом Великодня. Наповни моє життя і життя близьких моїх щастям. Так очиститься серце моє цими радісними сльозами. Чи не відвернись від прохання мого, адже молюся в цей світлий час про кожного православного віруючого, про благополуччя і щастя всіх нині живучих на землі. Захисти нас від підступів нечистого, помислів злих, злості і люті. Оточи нас раттю святий, подарувавши злагоду і мир на землі. Амінь».

Молитва на удачу на Великдень:

В урочистий день через молитву віруючі очищають своє серце від злоби, відроджуючись духовно. Існує молитва, спрямована на залучення в життя удачі і процвітання.

«У Світле свято Воскресіння Христового молитовно прошу Сина Божого захистити від усіх бід і негараздів і любов’ю своєю безмежною дарувати удачу і щастя. У цей світлий день Тебе всі прославляють, а Ти молитви приймаєш. Почуй і мене, Боже, допоможи мені, молю Тебе про удачу. Даруй мені сил впоратися з труднощами, визволи від думок поганих, які не дозволяй нікому нашкодити мені словами або діями. Пошли удачу в роботі і справах. Я ж буду славити ім’я Твоє, нині і до кінця віків. Амінь».

Читайте також: Віршована Великодня молитва. Прочитайте її саме сьогодні

Пасхальна молитва про достаток і процвітання:

На Великдень можна прочитати і молитву за власний кошт. На додаток до неї можна читати молитви на удачу або «Отче наш». У момент читання необхідно думати про благі справи, які ви зможете зробити, коли з’являться гроші.

«В ім’я Сина Божого, в це світле свято люди чесні і справедливі щиро радіють, Христа прославляючи. Господи, чи не відвернися від мене, спаси і сохрани мене в здоров’ї. Не дай бідам та злидням зломити дух мій і пошли швидше збагачення. Захисти мене від боргів, допоможи знайти достаток для життя щасливою в трудах праведних. Амінь ».

You cannot copy content of this page