fbpx

Найсильніша молитва до Ксенії з усіх. Її можна читати в хвилини гoря, хвopoби, стpaху. Вона врятує вас від всякого злa

Якщо ви відчуваєте, що ваш шлюб знаходиться на межі прірви, або відчуваєте проблеми з внутрішнім світом, такі, як депресії або зневіру, то це означає, що саме час звернутися за допомогою до святої Ксенії.

“О свята преподобна мати Ксенія. Під покровом Божим жила, ведена і укреплена Заступницею, голод і спрагу, холод і спеку, докори і гоніння зазнала, дар прозорливості і чудотворення від Бога отримала. Нині Свята Церква, мов пахощі цвіту, прославляє тебе. Перед чином твоїм святим, який жвавіше тебе, справжньої з нами, молимося тобі: почуй прохання наші й принеси їх до Престолу Господа.

Випроси надію на тебе вічне спасіння, на благі справи і починання наші щедре благословіння, від усяких бід і скорботи порятунок. Постань святими твоїми молитвами перед Всемилостивим Спасителем нашим і молися за нас, недостойних і грішних. Допоможи, свята блаженна Ксеніє, немовлят в християнській вірі наставити, отроків у вірі, чесності, богобоязливості виховати і пошли їм успіхи в навчанні; недуги зціли, в сім’ю любов і злагоду ниспошли.

Ти наша надія і сподівання, тобі подяку підносимо і з тобою славимо Отця, і Сина, і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.”

Це найсильніша молитва до Ксенії з усіх. Цю молитву можна читати в хвилини гoря, хвopoби, стpaху. Вона врятує вас від всякого злa, тому що Ксенія чує кожного з нас і молиться Богу про нас, грішних.

Читайте також: Дві найсильніші молитви до святої Ксeнії, які потрібно прочитати саме 6 червня кожній жінці

Якщо вам здається, що життя ваше позбавлене ​​сенсу, то помоліться блаженній Ксенії, щоб вона за вас попросила Бога про наставляння на шлях істинний. Моліться Ксенії, коли відчуваєте, що віра ваша слабшає.

Читайте молитви не тільки в скрутні моменти, але і з ранку, на сон грядущий. Не бійтеся просити Бога про те, щоб він завжди вас оберігав від будь-якого зла. Саме для цього нам і дано молитви.

You cannot copy content of this page