fbpx

Найсильніші молитви на початок Різдвяного посту. Читайте їх саме сьогодні і відчуєте підтримку небес

У 2019 році Різдвяний піст розпочнеться, як завжди, 28 листопада. У цей період православні віруючі готуються до зустрічі Різдва Христового, утримуючись від розваг і улюблених страв. Однак без духовного очищення пост прирівнюється до звичайної дієти, тому пропонуємо вашій увазі найсильніші молитви на початок Різдвяного посту. Джерело

Найсильніша молитва 28 листопада

Щоб стриманість не було важкою, необхідно почати перший день Різдвяного посту з молитви. Звернутися до Господа і святих потрібно 28 листопада.

«О, Господи і Святі! Захистіть мене від обжерливості, очистіть душу мою від гріхів. Висловлюю бажання взяти дари Ваші і їсти їх, щоб досягти єднання з силами небесними. Амінь».

Перш ніж вимовити молитву, необхідно прочитати «Отче наш». У цьому випадку ваше звернення обов’язково буде почуте.

Молитва до Божої Матері

За допомогою молитви до Пресвятої Богородиці ви зможете утриматися від спокус і очистити душу від гріхів. Звертатися до Божої Матері можна як в храмі, так і у себе вдома, а допоможе вам у цьому молитва:

«О, Пресвята Богородиця, Володарка наша. Стань нашою захисницею перед Господом Богом, попроси його пробачити нам гріхи і помисли злі. Я кличу до Тебе на допомогу і молю Тебе про підтримку. Пошли мені терпіння і вбережи мене від спокус. Амінь».

Помоліться до Пресвятої Богородиці, і тоді стриманість не буде такою складною. Бажано вимовляти молитву перед трапезою і після їжі.

Читайте також: Вже 28 листопада розпочнеться Різдвяний піст: що потрібно зробити кожному з нас

Вечірня молитва в перший день Різдвяного посту

Щоб вже наступного дня піст став більш легким, необхідно звернутися до святих ввечері 28 листопада:

«Дякую Тобі, Ісусе Христосе, що даруєш нам блага земні. Визволи нас від спокус, очисти помисли наші, допоможи впоратися з труднощами. Пошли нам своє благословення і прости нас за гріхи наші. Амінь».

You cannot copy content of this page