fbpx

Недосконале здоров’я, повсякденні труднощі, складні моменти і важкі життєві випробування – у кожній з цих проблем допоможе молитва до Богородиці. Вона дуже коротка, але має неймовірну силу

Сильні молитви далеко не повинні бути довгими і складними, як і в даному випадку. Головна умова вірити у власне звернення до Діви Марії, щирість і сила віри.

Читати цю молитву можна в різних випадках. Якщо долає туга, в складних і незрозумілих життєвих ситуаціях, коли потрібно знайти правильне рішення, якщо думки гріховні долають або довелося зіткнутися з серйозними хворобами.

А ще рядки цієї молитви допоможуть налагодити відносини з родичами і захистити будинок від нечисті і злих людей, залагодити конфлікти. Матерям така молитва допоможе захистити і наставити на шлях істинний дітей, а одиноким дівчатам знайти свою долю, вийти заміж вдало.

Читати цю сильну молитву можна в ранкові години, перед сном або навіть вдень. Головне не просто завчити рядки, а вимовляти їх вдумливо, з чистими помислами, щирою вірою. Слова молитви «Богородице Діво радуйся» настільки прості, що запам’ятати їх в змозі навіть дитині, але мають величезну силу.

Текст молитви звучить так:

Тебе славлю, Тебе величаю, Тобі честь віддаю, Донько Предвічного Отця, Мати Божого Сина, Обручнице Святого Духа.

Окрім такої гідності, Ти, Пресвята Діво, така покірна, що називаєш Себе Божою служницею.

Тож молю Тебе: навчи й мене тієї найбільшої чесноти — покори. Випроси мені ласки, щоб я могла лише тим величатися, що я Твоя слуга. А коли буду Твоєю вірною слугою, тоді буду виконувати Божу волю в усьому і через те буду учасницею Божої слави на небі. Цього від Тебе надіюся, про це Тебе сьогодні гаряче прошу. Амінь

You cannot copy content of this page