fbpx

Особливої сили молитва, яка змінює життя і позбавляє від найважчих проблем

Для того, щоб ваша молитва була вислухана, необхідно дотримуватися кількох правил, установлених Церквою. І якщо для щоденного молитовного правила досить дотримуватися Заповідей Божих і прагнути до праведного способу життя, то для повної зміни свого земного шляху необхідно привести себе в особливий стан духу.

До читання молитви, що змінює життя, необхідно підготуватися за допомогою триденного посту. Саме тому Великий піст — найкращий час для зміни своєї долі. Необхідно вибрати час, коли ви зможете залишитися в повній самоті: навіть близьким родичам не слід знати про те, що ви збираєтеся читати особливе молитовне правило.

Перш за все, постарайтеся відпустити всі непотрібні думки і поглянути на свій життєвий шлях зі сторони: переосмисліть всі минулі дії і подумайте, що саме ви хочете змінити, від чого бажали б позбутися і що привнести. Гарною допомогою у досягненні потрібного настрою буде запалювання ладану і полум’я церковної свічки.

Коли прийде відчуття потрібного стану відчуженості, можна приступати до читання молитви:

Читайте також: Сильна молитва, яка очистить ваш день від невдач і проблем. Читайте її щоранку і ваше життя зміниться

«Господи, поможи мені виправитися, поможи знайти суть своя, поможи мені знайти свій шлях істинний і визволи мене від лукаваго! Хрест земний і небесний вкажи мені, вкажи своєю долонею, щоб міг я зрозуміти, що є гріх і міг би відвернути цей гріх від мене. У покаянні до Тебе вдаюся, покаянням життя моя повниться. Ангел-Хранитель з небес до мене сходить і несе мені волю Твою. Святий Боже, святий Безсмертний, до Тебе я кличу, а істинний раб Твій. Нехай буде воля Твоя і укази мені, і йтимуть за Христом, Сином Твоїм, і восславлю в молитвах Ім’я Твоє. Амінь.»

Прочитайте молитву три рази і залиште свічку догоряти. Не слід забувати про те, що повністю змінити своє життя можливо лише з часом: з Божою допомогою заважають вам перешкоди зруйнуються, і ваша Доля попрямує по іншому шляху.

You cannot copy content of this page