fbpx

Ще ніколи не сталося, щоб ці молитви не були вислухані. Три найсильніші Молитви до Чесного Хреста, які захистять вас від злих людей. Мають силу 27 вересня у свято Воздвиження

Сильна Молитви до Чесного Хреста. Треба завважити, що у святкуванні цього празника не йдеться про звичайне почитання-поклоніння святому хрестові, яке буває в Хрестопоклонну неділю. Тут ідеться про зміст свята та про що говорить сама назва празника: ВОЗДВИЖЕННЯ, що значить ПІД­НЕСЕННЯ, тобто окремий урочистий обряд почитання і прослави святого хреста.

 (З акафіста Хресту Господньому) За матеріалами Черкаська Єпархія.  Хресте Чесний, охоронителем душі та тiла будь мені: образом своїм подолай все погане, ворогів віджени, пристрасті приборкай і благоговіння даруй мені, і життя, і силу, і сприяння Святого Духа чесними Пречистої Богородиці молитвами. Амінь.

Молитва до Чесного Хреста друга

О, пречесний і животворчий Христе Господній! Колись ти був знаряддям ганебної вищої міри, нині ж ти знамення спасіння нашого, що завжди шанобливо прославляється! Як достойно зможу я, недостойний, оспівати тебе і як насмілюся схилити коліна серця мого перед Спасителем моїм, сповідуючи гріхи свої! Але милосердя і невимовне чоловіколюбство Рoзіп’ятого на тобі смиренну сміливість подає мені, щоб відкрити вуста мої і славити тебе; заради цього співаю тобі: радуйся, Хрuсте, Церкви Христової окраса й основа, всієї вселенної — утвердження, християн усіх — уповання, царів — держава, вірних — пристановище, ангелів — слава і оспівування, знищення і відігнання, неправедних і невірних — посоромлення, праведних — насолода, обтяжених — послаблення, сущих у бурі — пристановище, убогих — збагачення, плаваючих — керманич, слабких — сила,  сиріт — вірний покров, дів — заступник, безнадійних — надія, недужих — лікар, тих, що відійшли у вічність— воскресіння! Ти прообразований чудотворним жезлом Мойсея, життєдайне джерело, що напоює спраглих духовним життям і втішає нашу скорботу; ти — ложе, на якому царствено спочивав триденний Воскреслий Переможець. Заради цього і вранці, і ввечері, і в обід прославляю Тебе, триблаженне древо, і благаю: волею Розiп’ятого на тобі нехай просвітить Він і зміцнить тобою мій розум, нехай відкриє в серці моєму джерело любові, а всі мої вчинки і путі мої тобою осяє, щоб величати Прицвяхованого на тобі заради грiхів моїх, Господа Спасителя мого. Амінь.

Молитва до Чесного Хреста третя

Нехай воскресне Бог і розвіються вороги Його, і нехай біжать від лиця Його всі ненависники Його. Як щезає дим, нехай щезнуть, як тане віск від лиця так нехай згинуть всі погані вищі сили від лиця тих, хто любить Бога і осіняє себе хресним знаменням і в радості промовляє: радуйся, Пречесний і Животворчий Хресте Господній, що проганяєш погану силу силою розп’ятого на тобі Господа нашого Ісуса Христа,  до місця, куди, за релігійними уявленнями, потрапляють душі грішників, зійшов і подолав силу погану, і дарував нам тебе, Хрест Свій Чесний, на прогнання всякого супротивника. О Пречесний і Животворчий Хресте Господній, допомагай мені зі Святою Дівою Богородицею і з усіма святими Небесними Силами завжди, нині і повсякчас, і на віки віків.Амінь.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

You cannot copy content of this page