fbpx

Щоденні молитви до Архангелів, які зміцнять вашу віру, врятують від хвороб і бід та подарують щастя

Молитви до Архангелів трохи відрізняються від тих, які підносять до святих мучеників. Вони в основному не багатослівні, але наповнені духовним змістом і неймовірною силою. Кожен Архангел стоїть на чолі окремого дня, захищаючи і допомагаючи досягти єдності з Господом.

Архангели – ватажки небесного воїнства, великі служителі Господа і провісники Його благодаті. Вони розносять волю Творця, сповіщаючи про все ангелів і пророків. Архангели вказують дорогу до істини, зміцнюють віру, освічують душу, захищають від ворогів врата Царства Господа, а також є найбільшими переможцями сил темряви і зла. Джерело

У християнстві існує сім архангелів, з них найбільш шановані – Гавриїл і Михайло. Всі сім архангелів називаються Великим тижнем, а їх ікони можна побачити в кожному православному храмі. Михайло – переможець Люцифера і стоїть на чолі всіх архангелів очолюючи їх воїнство. Він перший ангел, створений Богом, і найближчий Його підданий. Гавриїл – благовісник Господа. Він сповістив Богородицю про її справжнє призначення, брав участь в життях Іоанна Хрестителя і Йосипа, направляючи їх по велінню Бога.

Решта п’ять архангелів – не менш важливі і значущі ангели, які також допомагають і захищають від будь-якого зла. Молитви, піднесені їм, допомагають впоратися з будь-яким горем, стати сильніше і перемогти будь-якого ворога.

Молитви на кожен день тижня

Понеділок

«Архангел Михаїл, віджени від мене ворогів і прикрощі, подаруй мені спокій і захист. Так нехай Господь збереже душу мою, хай вибачить за гріхи мене, та подарує Своє благословення. Амінь».

Вівторок

«Святий Архангел Гавриїл, подаруй мені радість, віджени з життя мого печалі, наповни серце моє любов’ю і трепетом. Благослови на подвиги і добрі звершення. Захисти мене від лукавого та не залиш мене на самоті на шляху до світла і щиру віру. Хай вибачить Господь мою душу. Амінь».

Середа

«О великий Рафаїл! Почуй молитву мою да будь поруч у хвилини тяжкі, віджени від мене ворогів і нечисть всяку. Не дозволяй дияволу спокушати душу мою так зміцни віру. Зціли душу мою і тіло, не дозволь всякій хвороби вразити мене. Збережи мене від ворогів і злих людей. Амінь».

Четвер

«Про Архангел Господа Уриїл! Молю Тебе, не покинь мене в час потреби. Захисти дім мій від ворогів, подаруй моїй родині щастя і радість, наповни серце моє любов’ю і міцною вірою. Віджени від мене хвороби і хвороби, будь поруч зі мною, коли я так в Тобі потребую. Хай буде на все воля Господа. Амінь».

П’ятниця

«Святий Архангел Селафіїл! Подаруй мені смиренність, направ на шлях істинний. Зміцни віру мою, не дозволяй опустити руки і звернути з дороги. Помолися перед Господом, щоб простив мене, грішника, так подарував Своє благословення, бо каюсь я. Захисти від смутку, зневіри, злості і користі. Та не дай мені хвилини тяжкі. Хай буде на все воля Господа. На віки вічні. Амінь».

Читайте також: За брудні вікна і килими, за промокші черевики і за посуд, який потрібно мити. Тобі є за що дякувати Богу!

Субота

«Великий Архангел Ієгудиїл! Захисти душу мою, укріпи віру, не дозволяй слабкостям спокусити душу мою, що не відрікайся від мене в моменти тяжкі і сумні. Подаруй мені Свою благодать, помолись перед Господом за душу мою грішну. Амінь».

Неділя

«Божий Архангел Варахиїл! Я підношу до Тебе молитву свою, просячи про захист і допомогу Твою. Молю, захисти від будь-якого зла, настав на путь праведний, зміцни віру мою да наповни серце моє любов’ю і благодаттю. Так буду я служити вірою і правдою Спасителю своєму. На віки вічні. Амінь».

You cannot copy content of this page