fbpx

Сільні молитви, які завжди будуть почуті. Їх потрібно читати, якщо на душі важко

Кожна людина за своє життя відчуває горе, смуток, печаль, а також душевні переживання і тривоги. Щоб їх позбутися, часом не досить просто відволіктися, зустрітися з близькими і друзями або пережити певний період часу. У таких випадках хтось звертається до мaгії, воpожок або псиxологам. Але іноді ніщо не здатне так допомогти, як щира молитва про допомогу, яка завжди буде почута. Джерело

Коли на душі важко необхідно знати, до кого звертати свої молитви, а головне, які слова слід вимовляти в розмові зі святими. Насправді все дуже просто, адже не має значення, які молитви ви будете читати. Найважливіше – розуміти, для чого ви принесете молитви до Господа і святих, а також вимовляти слова від чистого серця.

До кого звертаються для позбавлення від душевних хвoроб і мyк

Всі молитви можуть бути звернені до кожного зі святих, адже кожен православний мученик обдарований небесною силою і може творити великі чудеса. Так чи інакше, слід знати, до яких святих звертатися за допомогою, якщо долають душевні переживання, з якими нестерпно більш жити. У таких випадках варто звертати слова молитви до:

  • Іоанна Предтечі. Молитви до нього здатні залiкувати душевні рaни, вони допоможуть знайти внутрішній спокій;
  • Тихона Задонського, який славиться допомогою у важку хвилину, коли смуток долає душу;
  • Великомучениці Варварі, що допомагає впоратися з сумом і гіркою тугою.
  • Пресвятої Богородиці, тієї, хто допомагає кожному в будь-якій біді і печалі.

Молитва Богородиці про зцілення душі

“О, Пресвята Діво! До Тебе звертаю я слова і молю, вилікуй душу мою від зневіри, дай сил і будь поруч у хвилини тяжкі, коли душу розриває від нестерпного болю. Простягни руку Свою, допоможи впоратися з переживаннями. Дозволь набути впевненості і щастя, волю радіти кожному дню, зміцнити віру свою в Господа. Відпусти всі гріхи мої і благослови на життя чесне і праведне. Повік не забуду я ім’я Твоє і буду славити Тебе до кінця життя свого земного. Амінь».

Читайте також: Батьківські суботи в лютому: коли і як правильно потрібна згадувати рідних

Молитва Іоанна Предтечі про позбавлення від душевних мyк

«О, Великий святий мученику Іоанне! Я до Тебе молитви звертаю, бо про допомогу молю і підтримки Твоєї прошу! Прошу, визволи мене від мyк, сумнівів і глибоких дyшевного бoлю. Каюсь я за всі гріхи свої і молю про прощення! Молю, щоб не залишив мене наодинці з гнітючої тугою, з печалями, які теpзають душу мою!

Допоможи впоратися з сумом, знайти благоговіння, щастя, радість бачити світло в кожному дні. Зміцни віру до Господа, не дозволяй збитися зі шляху справжнього до істинної віри. Так допоможуть мені Небеса. Щоб я прославив ім’я Твоє, великий мученику Іоанне! На віки вічні. Амінь».

You cannot copy content of this page