fbpx

Сильна молитва до Архангела Гавриїла, яку варто прочитати кожному саме 8 квітня

Так як молитва Архангелу Гавриїлу дуже сильний захист не тільки для одного члена сім’ї, а цілого роду. Як уже згадувалося вище до нього звертаються по медичну допомогу не тільки про чадо дарування, а й про зцілення і захисту. Неодружені дівчата просять про заміжжя. А точніше про допомогу зустріти хорошу пару. Крім того, молитвою звертаючись до святого просять додати світлих емоцій. А саме:

  • Спокою,
  • Безтурботності,
  • Радості від спілкування з друзями,
  • Гармонії у відносинах і т.д.

Гавриїл також допомагає всім, хто передає інформацію журналістам, письменникам, вчителям.

Багато православних люди думають, що молитву до Архангела Гавриїла може читати тільки священик. Нібито тільки в цьому випадку вона буде мати особливу силу.

Насправді це далеко не так. Читати молитву може кожна людина, у якого в серці живе віра. Головне це робити з вірою, надією і щирістю. Причому робити це можна не тільки в стінах храму або церкви, але і вдома перед образом Святого.

Читайте також: 8 квітня – Собор архангела Гавриїна: що потрібно зробити в цей день і чим він може стати особливим для кожного з нас

Молитва до Архангела Гавриїла

“Св. Архангеле Гавриїле! Ангеле Благовіщення, вірний посланцю Божий, Відкрий наші вуха навіть на тихі нагадування

І заклики люблячого серця нашого Господа. Завжди стій нам перед очима. Просимо Тебе, щоб ми Слово Боже правильно розуміли,

Слухали його і виконували те, чого Бог від нас прагне. Навчи нас бути готовими, Щоб коли прийде Господь, не застав нас сплячими. Амінь”

You cannot copy content of this page