fbpx

Сильна Молитва на початок тижня. Щоб тиждень почався добре і легко, щиро моліться цією молитвою вдома чи будь-де, і Господь дасть Вам те, що Ви просите

Цією Молитвою розпочинають робочий чи навчальний тиждень. Якщо хочете отримати внутрішній спокій, щоб тиждень почався добре і легко, щиро моліться цією молитвою вдома чи будь-де, і Господь дасть Вам те, що Ви просите.За матеріалами:CREDO

Молитва на початок тижня

Коханий Боже, Переді мною — новий тиждень і нові виклики. Вже зараз я дякую Тобі за все, що станеться, бо можу мати стовідсоткову впевненість, що в кожній ситуації Ти будеш присутній.

Ти ж сам сказав, що Твоє ім’я це «Я Є». Я ввіряю Тобі себе.

Нехай мене провадить Твій добрий Дух. Зроби так, щоб я був здатний чути Твій голос і щоб також був здатний Тебе послухатися, втілювати Твої підказки в життя.

Читайте також:Прокинувшись від сну, знайдіть час для ранкової Молитви. Подякуйте щиро Господу за все, що маєте у своєму житті і за новий день

Допоможи мені робити правильний вибір, не піддаватися спокусам, робити добро. Допоможи мені мудро розподіляти мій час між Тобою, рідними і працею. І допоможи мені мудро дбати про себе самого.

Я ввіряю Тобі всіх людей, з якими я зустрінуся на цьому тижні: тих, кого люблю, але також і тих, хто мені не надто подобається або хто для мене є якимсь викликом.

Навчи мене любити кожного з них так, як Ти цього від мене очікуєш, допоможи мені бути милосердним до них (і до себе також), убережи мене від засуджень і розвішування ярликів на людях.

Читайте також:Перед тим, як заснути, подякуйте Господу, за прожитий ще один день і за все, що маємо від Нього

Усіх їх обдаруй своїм благословенням. Довіряю Тобі також те, що є моєю працею. Прошу Тебе, щоб я поводив себе належно, щоб міг радіти своєю працею і усвідомлювати її глибоке значення.

Прошу Тебе, нехай все, що є моєю радістю, і все, що є моїм трудом, наближає мене до Тебе, і щоб завдяки цьому я ще більше відкривав Твою близькicть, любов і те, що Ти ніколи не підводиш, що завжди прагнеш мого щастя.

Переклад CREDO за: Aleteia

You cannot copy content of this page