fbpx

Сильна молитва про прощення гріхів. Промовляйте цю молитву щодня, і дякуйте Господу за готовність нас пробачити

Якщо Ви бажаєте отримати благословення і милість Божу, щодня дякуйте Господу за все що маєте, і щиро просіть прощення за свої гріхи, особливо в часі Великого посту. Господь обов’язково почує кожного з нас. За матеріалами:CREDO

У Біблії записано, що кожен із нас потребує Божого прощення. Ми всі вчиняємо гріх. В книзі Екклезіаста 7:20 проголошується: «Немає людини праведної на землі, що робила б добро й не грішила».

Перше послання апостола Йоана 1:8-2:6 говорить: Коли ми кажемо, що гріха не маємо, то ми самих себе обманюємо, і правди в нас немає. 9 Якже ми визнаємо гріхи наші, то він – вірний і праведний, щоб нам простити гріхи наші й очистити нас від усякої неправди. 10 Коли ми кажемо, що не згрішили, ми чинимо його неправдомовним, і слова його в нас немає.

Промовляйте щодня цю молитву, і дякуйте Господу за готовність нас пробачити.

Отче Предвічний, пробач мені, що я так часто використовую для гріха душу і тiлo, які Ти дав мені у своїй доброті та оберігаєш у своєму милосерді.

Сину Божий, пробач мені мої недбалість і негідність:

– що я так мало навчився від святого прикладу Твого життя – пробач мені, Господи;

– що мало жив євангельськими порадами – пробач мені, Господи;

– що Ти не знаходив у мені плодів Твоєї благодаті і святих таїнств, які я приймав, – пробач мені, Господи.

Святий Духу, яви мені своє милосердя і вділи мені прощення: що стільки разів я гордував твоїм натхненням і світлом – пробач мені, Святий Духу;

– що був глyxий до Твого голосу та голосу власного сумління – пробач мені, Святий Духу.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

You cannot copy content of this page