fbpx

Сильна молитва про зміцнення у вірі. Господи милосердний, зміцни мене в несінні мого хреста і дай мені сили служити, і вірити в Тебе

Якщо людина живе з вірою в серці і шукає допомоги у Бога, то поступово з нею починають відбуватися дивні події – спочатку дрібні, потім більш важливі і віра людини зміцнюється. За матеріалами: Християнський портал КІРІОС

Треба пам’ятати, що для Бога немає нічого неможливого. Тому, хто має велику віру – підвладне багато. Ісус говорив: «Нехай вам станеться за вашою вірою»?

Тільки істинно віруюча людина живе справжнім життям. Якщо ми будемо молитися і вірити, Господь почує і допоможе нам. Тому, коли приходить момент сумнівів, кожен повинен сказати: «Господи, я хочу вірити. Поможи мені». Ми повинні навчитися поєднувати любов з вірою, і тоді безсумнівно успадкуємо Царство Небесне і ввійдемо у вічне життя.

1.Молитва про зміцнення у вірі

Свята, велика сило Животворного Хреста, просвіти мене. Боже, дай мені сили служити і вірити в Тебе, направ Ангела-Охоронителя на зміцнення сил моїх і освячення душі. Світло Небесне від Престолу Правди – зійди і зміцни мене. Амінь.

2.Молитва про зміцнення у вірі

Силою і благодаттю Твого Святого Духа укріпи і втіш, надихай та провадь мене, Господи, по життю і в боротьбі моїй. Не дозволь лукавому змієві мати владу наді мною. Господи, не допускай випробувань більше, ніж я можу витерпіти. Господи, не дай зaгинyти мені посеред безчестя мого. Господи, зміцни мене в несінні хреста мого. Амінь.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

You cannot copy content of this page