fbpx

Сильні молитви до іспитів: яким святим молитися для успішної здачі іспиту

Настав час низки іспитів, всі переживають і мріють пройти цей хвилюючий період успішно. Молитви святим допоможуть знайти душевний спокій і знайти небесних покровителів в відповідальний момент життя.

Складання іспитів – це стрес, хвилювання і переживання. Щоб знайти душевний спокій, заспокоїтися, привести думки в порядок, потрібно попросити допомоги у вищих сил. Можна звертатися до святих своїми словами, а можна читати спеціальні молитви для допомоги під час навчання та складання іспитів.

Молитва до Господа на навчання/іспит

“Господи Ісусе Христе, Сину Божий, благослови мене на навчання/іспит, пошли допомогу Твою святу, можливість досягти бажаного: бажаного Тобі, Господи, і для мене корисного. Амінь.”

Молитва перед іспитом

Цю молитву потрібно читати напередодні іспиту, а також перед входом в клас або аудиторію:

“Преподобний Сергію Радонезький, прийми молитву щиру раба божого (ім’я). Пошли мені розуму, та не дай злякатися і зміцни малодушність мою. Молитвами твоїми та буду сильний я в навчанні і не забуду відповідей важливих. Попроси у Господа благословення на голову мою. Амінь”

Читайте також: Молитва до святої Марти про здійснення бажання

Молитва для успішного складання іспиту Ангелу Хранителю

“Святий Ангел, вірний слуга Божий, до тебе я кличу з молитвою. Пошли мені (ім’я) благодать Божу, надихни і допоможи впоратися зі стpaхом і хвилюванням. Будь зі мной в нелегкий час, і не лишай без своєї підтримки. Даруй мені розуміння і пам’ять, щоб не забути вчення і відповісти на всі питання. Буде милостивий, ангел Господній. Амінь.”

Молитва перед іспитом Миколі Чудотворцю

“О, Святий Миколаю, Угоднику Божий! Пам’ятаємо і шануємо ми свяу доброту Твою, Не покинь же і зараз Божого (Божу) раба (рабу) грішного (грішну)! Очисти розум від зайвих дум, будьласкавийна спокій душу мою. Даруй, будь поблажливий, мені кмітливості на іспит прийдешній! Вірую, Блаженніший Ти і справедливий, на порятунок Твій сподіваюся свято, Почуй же свою молитву заради Господа нашого. Амінь”

Джерело.

You cannot copy content of this page