fbpx

Сильні молитви, які здатні здійснити будь-яке добре бажання і прохання

Молитви, якщо це не зашкодить жодній живій істоті, допоможуть здійснитися будь-якому бажанню.

Молитва може стати саме тим елементом, якого вам не вистачало для виконання самого заповітного бажання. Для її читання необхідно встановити безперервний контакт з Богом, щоб всі ваші слова були почуті. Особисте звернення – це саме те, що допоможе здійснитися вашим бажанням якомога швидше. Джерело.

1. Молитва Святий Марті – читати 1 раз

«О, Свята Марто, Ти Чудотворна! Звертаюся до тебе по допомогу! І повністю в моїх потребах, і будеш мені помічницею в моїх випробуваннях! З вдячністю обіцяю тобі, що буду цю молитву всюди поширювати! Покірно, слізно прошу – втішай мене в моїх турботах і тяготах!

Покірно, заради великої радості, яка наповнила твоє серце, слізно тебе прошу – клопочи про мене і мою сім’ю, щоб ми зберегли нашого Бога в своїх серцях і тим собі заслужили Врятованого Всевишнього Посередництва, перш за все при тій турботі, яка мене зараз обтяжує (далі бажання, наприклад, допоможи мені знайти висооплачувану роботу; допоможи мені зустріти кохання і створити щасливу сім’ю і т.д.) … слізно тебе прошу, Помічницю в кожній потребі, переможи Ти тяготи так, як Ти перемагала змія, доки не лежав біля Твоїх ніг!»

2. Молитва «Отче наш» – читати 1 раз

«Отче наш, що єси на небесах! Хай святиться ім’я Твоє; нехай прийде Царство Твоє; нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі; хліб наш насущний дай нам сьогодні; і прости нам провини наші як і ми прощаємо винуватцям нашим; і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого; яко Твоє є Царство і сила і слава на віки. Амінь».

3. Молитва Пресвятій Богородиці – читати 1 раз

«Богородице, Діво, радуйся! Благодатна Маріє, Господь з Тобою! Благословенна Ти між жінками і благословенний Плід Чрева Твого, яко Спаса народила, спасителя душ наших!»

4. «Слава Отцю і Сину, і Святому Духу! І нині, і повсякчас, і на віки віків! Амінь!» – читати 1 раз

5. «Свята Марто, проси про нас Ісуса!» – читати 9 разів

Читати необхідно циклом – 9 вівторків поспіль. Якщо один з вівторків пропущений – почати все заново.

Якщо бажання здійснилося раніше – все одно дочитати до кінця циклу (всі 9 вівторків).

Поруч (праворуч) на столі повинна горіти свічка. Можна будь-яку свічку, але краще церковну, маленьку. Час доби – ранок або вечір – неважливо. Якщо свічка церковна, нехай догорить до кінця; якщо інша – нехай погорить хвилин 15-20, а далі можна загасити (не задувати). Краще, якщо свічку змастити олією бергамоту (долонею, від низу до верху, від основи свічки до гніту). А також краще, якщо поряд будуть живі квіти! Але бергамот і квіти – не обов’язково, а дуже бажано.

Читайте також: Найсильніші молитви про зцілення від найважчих хвороб

Також дуже рекомендується перед читанням молитов (будь-яких) скупатися і одягнути світлий одяг, бути в кімнаті одному. Бажання краще записати на папері, щоб завжди однаково звучало при читанні всього тексту молитви. Один цикл – одне бажання. Молитву можна роздрукувати і читати, необхідно переписати всі тексти від руки і вже ними користуватися!

Переписаний вами текст можна передавати іншим – кожна людина сама повинна переписати своєю рукою текст молитов.

You cannot copy content of this page