fbpx

Вечірня Молитва. Господи милосердний, усім серцем дякую Тобі за всі благодаті сьогоднішнього дня, благослови мене та моїх рідних на цю ніч

Молитви перед сном, так як і вранці, вважаються обов’язковими. Вони не займуть у вас багато часу, але допоможуть протягом дня не падати духом, а ввечері – відволіктися від буденних проблем і очистити думки від негативу. Потрібно щиро помолитися, щоб заснути з легкою душею і чистим серцем.За матеріалами:CREDO

Слід подякувати Богові за кожен прожитий день і за те, що вберігає нас від усього поганого і злого.

Дякую Тобі милосердний Господи, і покладаюся на Твій захист!

Молитва перед сном

Всемогутній вічний Боже, усім серцем дякую Тобі за всі благодіяння і благодаті сьогоднішнього дня, за всі печалі й радощі, за досягнення і невдачі.

Читайте також:Материнська Молитва за сина. Її дія надзвичайна. Господи, за сина я благаю! Захисти його і збережи

Усе прийми заради великої слави Твоєї. Прийми всі приємні Тобі мої вчинки, молитви, тихі зітхання, вдячно перенесені cтpaждання.

Прийми моє серйозне ставлення до образу Твого в кожній людині, турботу про те, щоб завжди слідувати заповідям Твоїм.

Прийми мій сон, моє пильнування і кожну мить ночі, яка надходить. Славлю Тебе, Боже, звертаючись до Тебе так, як Ти того бажаєш, мізерним словом людської мови.

Знаю, що Ти чуєш мене і мою молитву. Амінь.

Отче наш…

Тобі, Маріє, Посереднице наша і Помічнице, вам, небесні Ангели, мій Ангеле-Охоронителю і всі Святі в небі, всім серцем дякую за турботу і допомогу. Випросіть у Господа благословення для мене і моїх близьких на цю ніч. Амінь.

Фото ілюстративне з відкритих джерел

You cannot copy content of this page