fbpx

Якщо у вас проблема і здається, що її неможливо вирішити – читайте цю молитву. Бог вас почує

Кожен день – це подарунок від Господа тому для молитви не потрібно шукати особливих причин. Однак у нашому житті не завжди все йде за планом. Іноді необхідно знайти якусь опору в тривожний момент, щоб зрозуміти, що Господь на вашому боці.

Ще складніше буває, коли важка ситуація зачіпає питання моралі. Буває важко зрозуміти, як правильніше буде вчинити з точки зору віри і здорового глузду. В цьому випадку молитви від проблем теж можуть допомогти. Джерело

Подібні молитви потрібні перш за все в ситуаціях, коли ви дійсно не знаєте, що робити, який шлях обрати. Молитви від проблем в житті потрібні, коли всі варіанти розвитку подій сумнівні з точки зору добра і зла, коли необхідно зробити дуже складний вибір.

Молитва на вирішення проблеми

Щоб такі ситуації не виникали зовсім, потрібно читати перед сном і з ранку «Отче наш», а перед виходом з дому – найпростішу молитву: «Господи, будь до мене, грішного, милостивий».

Не потрібно допускати появи проблем, адже нерозв’язні очевидним чином завдання завжди виходять від лукавого. Ще відмінним оберегом буде молитва «Живі допомоги». Вона більше підходить до проблем духовних і фізичних, зберігає від хвороб і недуг.

Якщо важка ситуація все-таки склалася і ви не знаєте, що робити далі, як бути, що робити, то потрібно прочитати спеціальну молитву:

Читайте також: Молитва-подяка перед сном. За все і завжди дякуйте, особливо за прожитий день і отримані ласки

«Господь наш Всевишній і Всемогутній, допоможи мені знайти милість твою і знайти рішення, від якого не будуть стpaждати інші люди і я. Допоможи мені знайти справедливість і на всі питання відповісти правильно. Прости мені гріхи мої, які мені доведеться взяти на себе, щоб уникнути ще більших проблем.

Молю тебе і Матінку Заступницю про допомогу духовнe, із знанням на шлях істинний, про якнайшвидше вирішення проблем моїх. Нехай відступить страх, що робить мене слабше, і прийде милість твоя, що осяває все світлом своїм і величчю. Навчи нас усіх співчуття і дай нам сил прийняти будь-які обставини. Амінь».

You cannot copy content of this page