fbpx

Молитва про допомогу в пошуках роботи

Перед тим, як шукати роботу, слід помолитися Господу. Почати варто з головної молитви – «Отче Наш» .

Після цього потрібно звернутися до Всевишнього в більш розгорнутій молитві. Перед лицем Господа ми завжди відкриті, тому не бійтеся поділитися з Ним всім, що тривожить дyшy. У будь-якому починанні Божа допомога – річ необхідна і цілком природна. Щоб налагодити зв’язок з Творцем, слід прочитати наступні слова:

«Всевишній Батько, зверни на мене увагу Свою. Я перед тобою в нужді молюся. Дай сил і можливостей знайти своє призначення в житті. Подаруй мені роботу, яка дозволила б мені реалізувати себе. Ти нагородив мене при народженні талантами і здібностями, які дрімають усередині. Так нехай моя майбутня робота приносить мені насичення не настільки матеріальне, скільки духовне. Я всією дyшoю хочу бути корисним суспільству, працювати на користь ближнім і заслуговувати гідну винагороду за свою працю. Амінь».

Церковнослужителі рекомендують відвідати храм, відстояти службу, покаятися в гріхах і замовити подячний молебень.

Ефективна молитва, щоб знайти роботу

Існує ще одна не менш сильна молитва, яка допоможе вам налагодити зв’язок з Всевишнім. Читається вона так:

Читайте також: Молитви, які слід читати під час Великого посту

«Господь-Батько, вислухай мою молитву, що йде з самих надр дyші грішного раба Твого (ім’я). Для Тебе немає нічого немислимого! Ти створив цей світ і дав людям розпорядження про роботу: “Шість днів працюй і роби справи свої, а сьомий день віддай Господу Своєму”. Твої заповіти повинні бути виконані мною, але до цього дня я не в силах відшукати роботу. Допоможи, милостивий Батько, виконати Твої заповіді і принести себе в жepтвy служінню Тобі і людям, пошли роботу, гідну мене. Хай буде воля Твоя, так буде благословеннe ім’я Твоє нині і на віки віків. Амінь».

Молитовні слова необхідно читати при ознайомленні з оголошеннями або відвідуванні центру зайнятості громадян. Пам’ятайте, що лише щирі слова добираються до Небес, і тільки ваша віра допоможе знайти вірний шлях. І найголовніше: завжди дякуйте Господа і святих, які допомогли вам знайти роботу вашої мрії або відкрити дорогу до неї.

 

Джерело.

You cannot copy content of this page