fbpx

Молитва про прощення старих і забутих гріхів, які є у кожного

Люди мало думають про те, грішать вони чи ні, а навіть якщо і розуміють, що чинять погано, то швидко знаходять всьому цьому виправдання.

Якщо дівчина робить aбoрт, то каже собі: немає постійного житла, не вистачає коштів, не впевнена в своєму обранцеві, не нагулялася, ще пожила для себе, дитині ж гірше буде і т. д.

Краде – людина переконує себе: всі крадуть, значить, не такий вже це гріх, та й життя у мене важке, батьки бідні або aлкoгoліки, роботи немає і т. д.

Я не буду перераховувати всі десять заповідей нашого Господа Бога. Думаю, і так зрозуміло, що людина не живе за Божими законами, однак, коли настає старість, починає боятися своїх гріхів і згадує навіть давно забуті.

Люди часто запитують, яку молитву потрібно читати, щоб Господь пробачив давні гріхи. Я навчу вас цієї рятівної молитві. Читайте її від щирого серця і не впадайте у відчай. Головне, що у вас ще є час відмолити свої гріхи.

Читайте також: Молитва до Богородиці після якої всі проблеми з сім’ї просто йдуть

Слова молитви такі:

“Владико Господи, оскільки забути свої гріхи є теж гріх, то я в усьому згрішила перед Тобою, ти Єдиний знаючий серця.

Ти пробач мені все за Твоїм людинолюбством, бо тим самим і проявляється пишність слави Твоєї, коли Ти не воздаєш грішникам по справах їх, бо Ти представлений нам як справжня милість Божа. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.”

You cannot copy content of this page