fbpx

Молитва, яка виконує бажання. Вона існує вже багато століть, хоча про неї мало хто знає: читайте кожен четвер

Ц дійсно чудодійна молитва, яка може виконувати бажання. Її потрібно читати кожен четвер, щоб в житті щастило, було багато радості і супроводжував успіх.

Молитва, про яку піде мова, існує вже багато століть, хоча про неї мало хто знає. Вона володіє чудодійною силою, так як звертається за допомогою до дивовижної святої — Риті. Джерело

Риту всі віруючі називають «святою неможливих випадків», так як вона завжди приходить на допомогу, коли людина опиняється в безвихідній ситуації і ніяк не може вирішити свою проблему.

Свята Рита увійшла в історію не тільки, як смиренна черниця, яка провела життя у молитві і служінні Господу. Це улюблениця багатьох віруючих.

За життя ця жінка була дуже смиренної, милосердної, мала лагідну вдачу, допомагала стpaжденним.

Відома історія, яка свідчить, що під руками Рити сухий паросток дав чудові рясні плоди. Якось раз їй надійшов наказ поливати в городі зовсім висохлу рослина. Рита смиренно її поливала, хоча паросток здавався мepтвим. Але через час він зазеленів, почав зростати, а потім дав дуже рясний урожай.

Також Рита носила на голові paну від тернового вінця Ісуса Христа. Одного разу після проповіді вона Христу молилася про те, щоб він дозволили розділити їй його стpaшну долю. І Христос зазначив її чоло paною від тернового вінця. З тих пір вона носила її до самої своєї смеepті.

Після смepті святої Рити люди моляться їй, і вона завжди милосердно допомагає. Молитва святiй Риті володіє чудодійною силою і приносить в життя щастя і успіх, а всі проблеми вирішуються легко.

Читайте також: Читайте 40 днів цю чудотворну молитву, щоб розв’язати сімейні проблеми і позбутись бiд

Чудодійна молитва святій Риті

Читати молитву потрібно в найважчі часи в житті, щоб Рита допомогла вирішити проблеми найкращим і схваленим Господом шляхом. Проте, якщо ти хочеш, щоб у твоєму житті все завжди складалося успішно, читай молитву кожен четвер.

Можна придбати ікону святої Ріти або роздрукувати її лик, повісити на видному місці. І після пробудження ставай на коліна перед іконою, дивись на Риту і читай молитву, звернену до неї.

Текст молитви:

You cannot copy content of this page